Raționamentele bazate pe exercițiul practic conturează un adevăr nescris: nu s-a găsit încă o formulă care, aplicată ofertei caselor de pariuri, să aducă un câștig sigur. Cele mai rezonabile studii ne demonstrează că un management corect al riscului poate aduce un bilanț financiar în favoarea pariorului. De aceea, primul lucru pe care trebuie să-l facem când gândim selecția de pe bilet este să identificăm cel mai eficient tip de pariu. Aici lucrurile și opiniile se împart: numai dacă ne uităm pe internet găsim sute de site-uri pline de sfaturi și mii de specialiști în ponturi inedite. Congruența o găsim în câteva genuri de pariuri, de exemplu „Marchează/ nu marchează” și „Sub și peste” sunt aproape unanim recunoscute ca fiind cele mai sigure opțiuni.
La polul opus se situează „Scorul corect” și „Pauză – final” ca tipuri de joc cu un grad de risc ridicat. Foarte puțin analizate sunt selecțiile „Antepost”, adică pariurile făcute cu mult înainte de startul unei competiții majore. Având în vedere că până la startul CM 2010 mai sunt câteva zile, anteposturile au început să revină la modă, fiind cap de afiș în oferta bookmakerilor, așa că o părere nu strică. Trebuie să știți că în ultimii 20 de ani doar de două ori cota a confirmat rezultatul, Brazilia fiind echipa care a punctat atât în ofertă, cât și pe teren. În decursul timpului, nici pariul pe „Golgheterul campionatului” n-a fost de fiecare dată câștigător, doar „Locul 1-2 în grupă” fiind cât de cât de partea pariorilor.
Dacă mai socotim și că naționala Franței, prin lipsa de formă arătată la CM din Japonia și Coreea 2002, a reușit să scoată din joc cele mai multe bilete, înseamnă că este mai bine să ocolești antepostul și să aștepți jocul.
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER